fbpx

Track your health to keep on track!

Formilo, experts in health gadgets

Formilo richt zich op de gezondheidsmarkt in de breedste zin van het woord. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van producten en oplossingen waarmee je jouw gezondheid optimaal kan monitoren en verbeteren. Zo weet je altijd waar je qua lichamelijke gezondheid aan toe bent en wat er nodig is om je nog lekkerder in je vel te voelen. Onze slogan is niet voor niets: Track your health to keep on track!

Kwaliteit door ons getest
Weten waar je aan toe bent is altijd beter. Dat geldt niet alleen voor je gezondheid, maar ook voor de producten waarmee je je gezondheid bijhoudt. Daarom testen wij alles eerst zelf voordat we het aan ons online aanbod toevoegen. En dat doen we niet even snel tussen de bedrijven door. Elk producttype gebruiken we minstens een maand lang om er zeker van te zijn dat het aan onze en natuurlijk jouw hoge kwaliteitseisen voldoet. Behalve dat wij de functies en werking checken, vinden we het ook belangrijk dat een product duurzaam is. Je krijgt bij ons dan ook standaard twee jaar garantie. Als je bij Formilo bestelt weet je dus zeker dat je een betrouwbaar gezondheidsproduct van de beste kwaliteit koopt, dat bovendien door ons persoonlijk is getest en goedgekeurd.

Altijd up-to-date
Maar dat is nog niet alles. Wat onze artikelen bijzonder maakt, is dat je ze vrijwel allemaal kunt verbinden met de apps Google Fit, Apple Health en Samsung Health. Zo houdt de weegschaal met lichaamsanalyse naast je gewicht onder meer je vetgehalte, vochtbalans en spiermassa bij, weet de keukenschaal hoeveel calorieën je binnenkrijgt en kan je via de smartwatch precies aflezen hoeveel je daarvan weer verbrandt. Al onze producten bieden de mogelijk om je doelen in te stellen op basis van je eigen lichamelijke situatie. Dankzij de apps kan je je gezondheid dus voortdurend controleren en verbeteren op basis van jouw meest actuele gegevens.

Betrokken klantenservice
Ook Formilo zelf staat voor individuele ondersteuning, begeleiding en verbetering. Klantenservice is voor ons net zo belangrijk als het leveren van hoogwaardige producten. Bij elk artikel dat wij verkopen, blijven we ook na de aankoop betrokken. Iedere klant krijgt van ons naast een extraatje en een persoonlijk bedankje bijvoorbeeld handige tips en een overzicht van de functies en bediening van het gekochte product. Op die manier bieden wij jou de beste gebruiksbeleving en haal je alles eruit wat erin zit. Voor eventuele vragen is Formilo op werkdagen altijd van 9 tot 17 uur bereikbaar. En bevalt een artikel niet? Dan krijg je van ons een ander model om te kijken of dat wel naar tevredenheid is. De retourkosten komen voor onze rekening.

Formilo: verbetering als uitgangspunt
Uitstekende en veelzijdige klantenservice, door ons zelf geteste kwaliteitsproducten en elk artikel voorzien van uitgebreide gebruiksinformatie en verpakt in een prachtige en stevige doos, zodat alles in perfecte staat aankomt. Bij Formilo zijn we gewend om voor het beste te gaan. Maar zoals ook je gezondheid altijd beter kan, werken wij constant aan het verbeteren van onze producten en diensten. Daarmee onderscheiden we ons van andere aanbieders in de gezondheidsbranche en helpen wij jou en onze andere klanten echt vooruit. Met praktijkgerichte oplossingen maakt Formilo het gemakkelijker om doeltreffend aan je gezondheid werken. Ontdek je je sterke en minder sterke kanten op het gebied van lichaam, beweging en voeding en werk effectief aan een beter leven.

Wat vinden anderen?

Geweldig

De weegschaal in combinatie met een voedingsschema van Formilo brengt mij super resultaten. Al ruim 2,5 kilo afgevallen, ik zit een stuk beter in mijn vel!

Formilo Slimme Weegschaal

Veel opties

Handige smartwatch met veel opties. Het inzicht in dagelijkse beweging heeft mij bewust gemaakt dat ik te weinig bewoog. Meer bewegen geeft mij een goed gevoel

Formilo Sport Smartwatch

Goede weegschaal

Meer dan genoeg functies en meet nauwkeurig in vergelijking met mijn metingen bij de sportschool. Progressie bijhouden in de app is leuk 🙂

Formilo Slimme Weegschaal