fbpx
Aanbieding!

Extra informatie

Gewicht 1.2 kg
Afmetingen 28 × 28 × 3 cm
Merk

Formilo

Inclusief

FeelFit-app, Meetlint, Drie AAA-batterijen, Nederlandse en Engelse handleiding

Koppeling

Google Fit, Apple Health, Fitbit en Samsung Health

Echt wauw!

Wat een mooie weegschaal. Toen ik de doos van PostNL openmaakte en de doos van de weegschaal zag was ik al verkocht! Dat heb ik nog nooit gehad. Aan alles was gedacht, de app koppelen ging super makkelijk en het product was heel mooi verpakt. De weegschaal zelf is prachtig en super functioneel, ik ben helemaal tevreden!
Natasja

Handig en accuraat

Voor m’n progressie van sporten bij te houden is die heel handig. Zijn geen punten die ontbreken aan de metingen en voor mijn gevoel accuraat. Staat goed in de badkamer en is boven mijn verwachtingen. Raad de formilo weegschaal zeker aan
Lars

Goed!

Meer dan genoeg functies en meet nauwkeurig in vergelijking met mijn metingen bij de sportschool. Mooi
Tjitske

Goede weegschaal

Wij zijn zeer tevreden met de weegschaal Jan en Sas

Formilo slimme weegschaal

€49.95

Met de Formilo weegschaal haal je een apparaat in huis waarmee je meer kunt dan alleen je gewicht bepalen. Dit weegtoestel geeft namelijk ook informatie over andere aspecten van je lichaam. Het apparaat beschikt over niet minder dan veertien meetfuncties, zodat je er een uitstekend inzicht mee krijgt van hoe je gezondheid ervoor staat. De slimme weegschaal wordt geleverd inclusief FeelFit-app en is bovendien te koppelen aan diverse andere gezondheids-apps. Dit alles maakt de Formilo weegschaal personenweegschaal tot de ideale aankoop voor iedereen die een gezonder leven nastreeft.

Personenweegschaal met eenvoudig gebruik

De afmetingen van de Formilo weegschaal bedragen slechts 28 x 28 x 3 cm. Door dit compacte formaat vind je er dus altijd wel een plekje voor in je slaap- of badkamer. En laat je het apparaat liever niet op de grond staan op momenten dat je hem niet gebruikt? Dan schuif je dit weegtoestel eenvoudig onder je bed of zet je hem in de kast. Dankzij zijn moderne ontwerp en technologieën is de personenweegschaal heel gemakkelijk te gebruiken. Het duidelijke display en de praktische bediening maken dit apparaat dan ook geschikt voor jonge en oudere gebruikers. De bijgeleverde handleiding is in het Nederlands en Engels. Hou er wel rekening mee dat je het Formilo weegapparaat niet kunt gebruiken als je een pacemaker hebt.

Altijd inzicht in je gezondheid

Om je gezondheidstoestand echt bij te houden, is alleen het kunnen aflezen van je gewicht niet genoeg. Daarom geeft deze weegschaal met lichaamsanalyse ook inzicht in je gezondheid en lichaam in het algemeen. Je kunt dertien waardes aflezen, waaronder je vetgehalte, botmassa, body mass index, vochtbalans en spiermassa. De metingen worden weergegeven in overzichtelijke grafieken, statistieken en schema’s. Doordat de weegschaal personenweegschaal is te koppelen aan je smartphone kan je alle gegevens op elk gewenst moment bekijken. Zo zie je in één oogopslag of je je gestelde gezondheidsdoelen haalt, waar je vooruitgang boekt en aan welke punten je nog meer moet werken.

Slimme weegschaal met app-koppelingen

Als extraatje wordt het Formilo weegtoestel geleverd met de FeelFit-app. Deze app is ontwikkeld door professionele fitness- en gezondheidscoaches. FeelFit motiveert je, helpt je gezonder te eten en vergeet daarbij ook de psychische gezondheid niet. Doordat FeelFit helemaal op jouw situatie kan worden toegespitst, levert deze app echt maatwerk. Dat maakt het heel gemakkelijk om te bepalen welke sportactiviteiten nodig zijn naarmate je meer vorderingen maakt. Wil je nog beter op de hoogte blijven van je gezondheid? Dan is de weegschaal personenweegschaal ook te koppelen aan de apps Google FitApple HealthFitbit en Samsung Health. Door het combineren van alle opgeslagen informatie heb je altijd een volledig en actueel beeld van je gezondheid en lichaam.

Lekkerder in je vel dankzij Formilo
Wil je serieus werk maken van je gezondheid, je sportieve prestaties verbeteren, je lichaam ontwikkelen en de geboekte vooruitgang perfect kunnen bijhouden en inzien? Dan mag de slimme weegschaal van Formilo absoluut niet in je huis ontbreken. Bestel hem vandaag nog, zodat je deze week al kunt beginnen met een gezondere leefstijl. De weegschaal met lichaamsanalyse wordt geleverd met batterijen. Bij ontvangst is hij dus klaar voor direct gebruik.

Precieze metingen
De meest recente BIA technologie (Bio-elektrische impedantie analyse) in combinatie met vier gevoelige elektrodes zorgen voor de beste metingen.

Gemakkelijk doelen stellen
Houdt je progressie bij van de afgelopen dagen, weken en maanden per parameter. Ontvang hierbij ook maandelijkse rapporten van je progressie.

Volledige lichaamsanalyse
De lichaamsanalyse wordt gebaseerd op 14 verschillende meetfuncties. Zo heb je inzicht in wat je lichaam nodig heeft en kan je direct mee aan de slag. De meest recente BIA technologie in combinatie met vier gevoelige elektrodes zorgen voor de beste metingen.

Gratis FeelFit app
Deze app is ontwikkeld door deskundige fitness- en gezondheidscoaches. Het levert maatwerk op, die op jouw situatie van toepassing zal zijn. De app is beschikbaar in verschillende talen: o.a. Nederlands, Frans, Engels, Duits.

Koppelingen
De weegschaal is eenvoudig te koppelen aan allerlei gezondheidsapps zoals Google Fit, Apple Health, Samsung Health en Fitbit. Zo vervangt de weegschaal met lichaamsanalyse niet jouw huidige gezondheidsmiddelen, maar versterken ze elkaar.

Compact formaat
WDe afmetingen van de weegschaal zijn 28 x 28 x 3 cm. Door dit compacte formaat vind je er dus altijd wel een plekje voor in je slaap- of badkamer.

Werkt motiverend
Onze klanten geven aan dat het gebruik van de weegschaal in combinatie met de FeelFit app hen motiveert om bewuster om te gaan met hun gezondheid, te eten en daardoor ook lekkerder in hun vel gaan zitten. Zet je doelen en bekijk je progressie van de afgelopen dagen, weken, maanden en jaren!

Step-on technologie
De weegschaal gaat automatisch aan als je erop staat en gaat automatisch uit na 10 seconden na gebruik.

Voeg onbeperkte leden toe
Hoe groot de familie ook is, iedereen kan gebruik maken van de weegschaal in combinatie met de FeelFit app.

Persoonsherkenning
Jouw account en jouw data worden automatisch gesynchroniseerd in de app. De weegschaal herkent wie er op de weegschaal staat. Daarnaast worden jouw gegevens op jouw account opgeslagen, waardoor je jouw progressie op korte en lange tijd kunt inzien.